Referenssejä

CASE KENMPPI OY maailman verkkokaupoille Culminatumin tuella

 

KENMPPI OY käynnisti maailmanlaajuisen projektin, jonka aikana rakennettiin verkkokaupat yli kymmenelle brändille. KENMPPI OY antoi Culminatumille vastuun projektista, johon kuului toteutus, verkko kaupan ylläpito , SEO optimointi, hakusanaoptimointi sekä tuki ja perehdytys.

Verkkokaupan multisite-toiminnot

”Magenton valitsimme, koska Gartner ja monet muut markkinoiden monipuolisimpana ratkaisuna PK yritykselle”, Kai Mäkelä sanoo. ”Siitä on erityistä hyötyä etenkin silloin, kun on tarvetta suurelle määrälle rinnakkaissivustoja, kuten meillä. Magentossa on monia ominaisuuksia ja näppäriä toimintoja jotka tuovat lisäarvoa. Lisäksi Magentoa voi räätälöidä mukavasti tarpeen mukaan.

Vuonna 2015 alkaneessa projektissa verkkokauppoja avatiin Yhdysvalloissa, Australiassa, Norjassa Seuraavaksi verkkokauppoja on tarkoitus avata muun muassa monissa Euroopan maissa.”

KENMPPI OYn saamat hyödyt:

  • Verkkokaupoilla on yhteinen ja keskitetty ohjelmistoalusta.
  • SEO optimointi on tehty ammatitaidolla- tehokkaasti. Hakukoneoptimointia tehdään jatkuvasti mikä varmistaa osaltaan sivujemme pysymisen hakutulosten kärjessä.
  • Magento ja Culminatum investoivat jatkuvasti osaamisensa kehittämiseen.
  • Yhteistyömme on ollut helppoa kokeneen, nopeasti reagoivan ja muutoksiin mukautuvan projektihenkilöstön kanssa.

Kokemus ratkaisi valinnan

Valitsimme Culminatumin projektiin useammastakin syystä, Kai Mäkelä sanoo. –Heillä oli sopivaa osaamista ja vankka kokemus verkkokauposita ja optimoinnista. Magenton tavoin he panostavat todella paljon monipuoliseen digitaaliseen osaamiseen. Arvostamme myös Culminatumin henkilökunnan sitoutumista ja tukea kansainvälisessä projektissamme. Yrityksen toiminta on läpinäkyvää ja joustavaa. Culminatumilaiset puuttuvat asioihin viivytyksettä ja vastaavat muuttuviin vaatimuksiimme erittäin nopeasti.

Uusille markkina-alueille innovatiivisilla tuotteita

KENMPPI OYn toiminta alkoi vuonna 1996. Alkujaan suomalainen monialayritys on kasvanut kansainväliseksi toimittajaksi, jonka toimialaan kuuluvat mm. valvonta- ja tunnistusteknologiat, turvapalvelut, turvaovet ja hotellien turvaratkaisut. Yritys kasvaa jatkuvasti ja laajentaa uusille markkina-alueille,

Maksuratkaisija Dateum

 

Dateum on vuonna 2000 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa erilaisia pienmaksuihin kohdennettuja maksuratkaisuja. Palveluketju yhdistää tehokkaasti palvelujen tuottajat ja loppukäyttäjät. Dateumin järjestelmä on käytössä maailmanlaajuisesti 5000 organisaatiossa.

 

”Saimme myynnin ja markkinoinni omiin käsiimme uudessa järjestelmässä ja prosessissa. Suuret kiitokset Dateumille, joka otti projektin aikana vastuuta huomattavasti enemmän kuin sen oma rooli edellytti.”, sanoo Liisa Kettunen, Dateum Oy:n tietohallintojohtaja. ”Saimme myös paljon arvokasta apua ja neuvoja erilaisissa hakukonemarkkinoinnin haasteissa ja kysymyksissä.”

MS Dynamix:n ja Culminatum avulla Dateum sai bisnekseen vauhtia

 

Dateum tarvitsi nykyaikaisen myynnin työkalun bisneksensä kehittämiseen, toimittajaksi tuli Culminatum . Uusi järjestelmäkokonaisuus helpottavat tuotekehitystä ja kustannussäästöjäkin on tiedossa.

hyvää tulosta saa kommunikoimalla

Muita referenssejä

PaikallisPitsa

PaikallisPitsa halusi tarjota asiakkailleen jatkuvasti parempaa asiakaskokemusta ja monipuolisempia palveluita. Teimme räätälöidyn verkkokaupan, joka yhdistettiin saumattomasti PaikallisPitsan monikanavaiseen myyntiin optimoimalla sivustojen sisältöä ja digitaalinen markkinointi. Asiakas on näin ollen pystynyt keskittymään ydinliiketoimntaansa saaden kilpailuetua moniin kilpailijoihinsa nähden.

GlobeKontti

Toimitimme GlobeKontille uuden kauppapaikan, joka helpottaa työtä ja ohjaa liiketoimintaa. ”Tilausten käsittely on nopeutunut ja asiakaspalvelu on parantunut. Tämä on tuonut lisää resursseja markkinontiin. Olemme myös saaneet hankittua lisää asiakkaita tehokkaan markkinonti strategian johdosta.” sanoo Eero Lindström.  Oman haasteensa projektissa asetti kansainvälisten sivujen lokalisointi mikä kuitenkin hoitui helposti Magenton ansioista.

Kauppilan Puhelintukku

Kauppilan Puhelintukun verkkokauppan ylläpittäjä halusi laajentaa palvelu ja tuote valikoimaansa ja tätä varten sunniteltiin järjestelmä joka pystyy pitämään huolta kaikista tilauksista ja huoltokutsuista. Kaupassa on mm. laaja valikoima Philipsin tuotteita. Toteutimme Magento-verkkokauppajärjestelmään sen edullisuuden, monipuolisuuden ja joustavuuden takia.

Budget Car Import

Budget Car Importin tavoitteena oli saada moderni kauppapaikka, joka tukisi parhaalla mahdollisella tavalla brändin kehitystä digitaalisessa mediassa. Toimitimme uuden kauppapaikan, jossa on tuki monikanavaiselle kauppalle SEO optimidulla sisällöllä.